Verdienstelijk®

Verdienstelijk® Loopbaan- en re-integratie

Kanker grijpt diep in. Niet alleen in het persoonlijk, maar meestal ook in het werkzame leven. Vaak kan je je oude werk niet meer blijven doen. Of je moet wennen aan de nieuwe situatie, waarbij de hele dag keihard werken niet meer zo vanzelfsprekend is als voor je ziekte. De wettelijke ziektetermijnen blijken vaak te kort. Tijdens of na de ziekteperiode heb je meestal langere tijd nodig om te re-integreren. Dit betekent, dat je bij je re-integratie en/of terugkeer naar (ander) werk vaak een loopbaancoach nodig hebt, die je daarbij helpt. Verdienstelijk® biedt steun en begeleiding bij of tijdens terugkeer naar werk.

www.verdienstelijk.nl ✉ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ✆ 0619949970

 Ans van den Berg. CMI gecertificeerd Register Loopbaancoach. Begeleidt mensen bij hun loopbaankeuzes, arbeidsmarktbenadering en bij re-integratie tijdens en na ziekte.

 In mijn insteek staat de loopbaan en het behoud of terugkeer naar werk centraal. Daarnaast heb ik oog en oor voor de lichamelijke- en psychische gevolgen van de ziekte. Ik onderzoek samen met de cliënt, welke mogelijkheden er zijn binnen de realiteit van de arbeidsmarkt. Zet oefeningen in en zorg, dat de cliënt zich
opnieuw kan presenteren op de arbeidsmarkt.

Naast loopbaanbegeleiding biedt Verdienstelijk in samenwerking met MijnGilde en Spectrum Leeuwarden een Werkfit programma. Hierin staat het werken aan de fysieke gezondheid, samen met het opdoen van ritme en arbeidsmarkt vaardigheid centraal. Meer weten? Nodig me uit voor een kopje koffie of thee en ik vertel je er meer over.

Contact

logo small

 

e-Mail: contact@oncosupport.nl

Bezoekadres:

Het Spectrum
Wijnhornsterstraat 196
Leeuwarden 058-2157111

facebook icon