Verdienstelijk®

Verdienstelijk® Loopbaan- en re-integratie

Kanker grijpt diep in. Niet alleen in het persoonlijk, maar meestal ook in het werkzame leven. Vaak kan je je oude werk niet meer blijven doen. Of je moet wennen aan de nieuwe situatie, waarbij de hele dag keihard werken niet meer zo vanzelfsprekend is als voor je ziekte. De wettelijke ziektetermijnen blijken vaak te kort. Tijdens of na de ziekteperiode heb je meestal langere tijd nodig om te re-integreren. Dit betekent, dat je bij je re-integratie en/of terugkeer naar (ander) werk vaak een loopbaancoach nodig hebt, die je daarbij helpt. Verdienstelijk® biedt steun en begeleiding bij of tijdens terugkeer naar werk.

Lees meer

MijnGilde

Samen werken aan jezelf

MijnGilde ondersteunt en begeleid mensen die door werkloosheid of een heftige ziekte op dit moment niet aan het werk kunnen. Door samen in te spelen op de creatieve passie van onze deelnemers bouwen wij aan zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, dagritme en terugkeer naar werk.

Lees meer

Spectrum Leeuwarden

Sinds 1995 begeleiden de therapeuten van Spectrum Leeuwarden mensen met (post-) oncologieklachten. Met een speciaal beweeg- en coachprogramma, ‘Onco-Active’, worden klachten bestreden. ‘Onco-Active’ is een programma dat op maat wordt gemaakt. Hierdoor is het geschikt voor iedere (ex)kankerpatiënt.
Door middel van een uitgebreide intake wordt gekeken wat de patiënt nodig heeft en wordt een specifiek en passend behandelprogramma gemaakt. www.spectrumleeuwarden.nl

Lees meer

De schatkist

Is een ontwikkeld en beproefd programma om het emotioneel beladen onderwerp kanker bij kinderen onder de aandacht te brengen.

Lees meer

Contact

logo small

 

e-Mail: contact@oncosupport.nl

Bezoekadres:

Het Spectrum
Wijnhornsterstraat 196
Leeuwarden 058-2157111

facebook icon